PALVELUT KOKENEELTA ERÄTAITAJALTA

Raija Raiski Palosaari on yrityksen perustaja ja omistaja. Hänellä on vuosikymmenien kokemus vaelluksista Lapin suurtuntureilla kesällä ja talvella. Raija on itse suorittanut eräopaskoulutuksia v. 1977, 1987 ja 1999-2001. Raija on ollut kouluttamassa erätaitoihin lukuisan määrän partiolaisia, seurakunnan työntekijöitä ja muita  matkailun- ja eräopasopiskelijoita. Partiojohtajakokemusta on tullut kolmenkymmenen vuoden ajalta ja Raija on ollut perustamassa kolme lippukuntaa Lappiin.

 

Guinnessin ennätystenkirjaan Raija pääsi 1987, kun hän ideoi ja toteutti Uniscout-hiihdon, Kilpisjärveltä Tornioon (530 km, 44 h, 4 hlö viestijoukkue). Siitä Raija sai partionimen RaijaSki eli Raiski. Erävaelluksen SM-kisat ovat tulleet tutuksi jo vuodesta 1994 ja paras sijoitus on ollut kuudes sija. Raija on kouluttautunut erilaisilla kursseilla ja käytännön kokemuksen kautta saanut erä-ja luonto-oppaan pätevyyden. Vuonna 2013 Lapin Oppisopimuskeskus myönsi Raijalle Vuoden Oppisopimusyritys -palkinnon.

Ota yhteyttä ja kysy erä- ja luontopalveluista!

Sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse +358 40 716 3033

Laajasta palveluvalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin aina kevyistä päiväretkistä viikon pituisiin vaellusretkiin. Kaikille retkille yhteistä on kuitenkin osaavat ja koulutetut oppaat sekä unohtumattomat elämykset Lapin upean luonnon keskellä.

Yhteistyötä tehdään monien Levin ja Lapin yrittäjien kanssa, niin että saamme monipuolisia ja tasokkaita ohjelmia.

Mottomme on: Onnistuneita elämyksiä Lapin luonnossa.