Inarinjärvi on Lapin suurin järvi, jolla on mahdollisuus vaeltaa meloen jopa useita viikkoja upeissa maisemissa. Sadat saaret antavat melojalle suojaa, jos tuuli yltyy. Saarissa voi myös majoittua teltoissa tai autiotuvissa. Inarinjärvi on kuuluisa kalajärvi, josta vaeltaja voi kalastaa kunnon saaliita.

Matka alkaa Inarin Siidasta, jossa opas on vastassa. Ruokailemme ja vaihdamme vaellusvaatteet ja tarkistamme varusteet. Opas neuvoo melonnan alkeet. Sitten suuntaamme kanootit kohti seikkailuja.

Päivämatkat ovat 15–30 kilometriä säästä ja porukan kunnosta riippuen. Nukumme teltoissa ja teemme maittavat ateriat retkikeittimillä. Vaellus päättyy Inariin, jossa ruokailemme, peseydymme ja majoitumme viimeisen yön. Opas hoitaa vaeltajat lentokentälle, josta alkaa kotimatka.

Kanoottivaellus Inarilla sopii aloittelijoista kokeneisiin melojiin. Kanoottina on iso kanootti, johon sopii 6 henkilöä ja tavarat.

Ajankohta: 22.-26.7.2019
Ilmoittautumiset 24.6.2019 mennessä, ilmoittautuneille lähetetään varausmaksu, joka on 300€, jota ei palauteta, paitsi jos retki peruuntuu järjestäjän toimesta.

Vaelluksen reittisuunnitelma:

Inari–Korkeasaari–Petäjäsaari–Jääsaari–Veskoniemi–Palosaari–Inari

Kesto: 5 vuorokautta

Ryhmän koko: Minimi 5 hlö, max 10 hlö

Hinta: 750 € / hlö

Hintaan sisältyy: kuljetus, melontavarustus, vaellusruoat, ruokailut Inarissa, sauna ja oppaan palvelut

Tarkka varusteluettelo ja muut lisätiedot ilmoittautumisen yhteydessä!