Lisää vaihtoehtoja pyynnöstä

Melontaa isolla kanootilla

Isossa kanootissa on turvallista meloa. Kanoottiin mahtuu 6-10 melojaa. Se on erittäin vakaa, eikä sitä saa kaatumaan edes isoissa koskissa. Melontaretkelle voi lähteä kaveri- tai työporukalla. Iso kanootti sopii hyvin myös näkö- tai liikuntaesteisille. Noin yhdeksän kilometriä pitkä melontareitti kulkee Könkäältä Sirkkaan Ounasjokea pitkin. Reitin varrella on kaksi nivaa, mutta ei koskia. Matkalla pysähdymme nauttimaan makkaranpaistosta ja nokipannukahvista. Hirvasniemessä on myös uintimahdollisuus. Melonta isossa kanootissa on parasta yhteistoimintaa, jossa kukaan ei rasitu liikaa.

Suplautailua Immeljärvellä

Jos haluat viettää nautinnollista päivää järvellä, lähde meidän kanssamme Immeljärvelle! Oppaamme opettaa turvallisesti suplautailun tekniikkaa, joten pääset nauttimaan suppailusta vaikket olisikaan koskaan aikaisemmin sitä kokeillut.

Keskiyön suplauta-retki Ounasjoella

Nautimme Suplautailusta keskiyön auringon paisteessa. Toiveenamme on, että joen pinta olisi tyyni ja saisimme nauttia leppoisasta menosta suplaudalla. Opettelemme turvallisesti tekniikkaa ja sitten teemme joella retken. Nuotiolla nautimme iltapalan.

Retki Olympiatunturille

Nauti tunturimaisemista Lapin ruskassa. Tämä retki vie sinut nauttimaan mahtavia maisemia samalle tunturille mistä lähti Olympiatuli vuonna 1952.Maailman onnellisimmalle kansalle on luotu mahdollisuudet ensiluokkaiseen ulkoiluun ja virkistymiseen. Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa pääset hengittämään planeettamme asutun alueen puhtainta ilmaa. Valloita Olympiatunturin maisemat kanssamme ja tule nauttimaan tarjoiluista nuotion äärellä. Kesto 4 tuntia.

Kätkätunturin patikkaretki

Patikkaretkellä pääset tutustumaan tunturiin; näkemään maiseman kauneuden, kokemaan hiljaisuuden sekä hengittämään puhdasta ilmaa! Huiputamme Kätkän samalla kuunnellen oppaan tarinoita Lapista. Huipulla pidämme ansaitun evästauon ja levänneinä palaamme takaisin Levin keskustaan.

Nautiskelijan patikkaretki Leville

Nousemme Gondoli hissillä Levi tunturin huipulle, jossa pääsemme ihailemaan syksyn värejä ja tunturimaisemaa pienen vaelluksemme yhteydessä. Matkamme johdattaa Levin kuvan kauniille maisemille. Vaelluksen kruunaa retkieväät nuotion ympärillä. Elokuussa ja syyskuun alussa on mahdollisuus poimia luonnon tuoreita antimia.

Tuntureiden huiputusta patikoiden

Satumaisen Lapin kesän kanssa pääset kosketuksiin parhaiten patikoimalla tunturissa. Patikkaretkillä pääset tutustumaan perheesi kanssa tunturiin oppaan kertoessa tarinoita Lapin kulttuurista, luonnosta sekä ihmisistä. Lapin luontoelämys järjestää patikkaretkiä seitsemälle eri tunturille, joten perheellä on mahdollisuus valita mieluisin lappilainen tunturiseikkailu.
Tunturit: Levi, Kätkä, Aakenus, Kumpu, Särki, Keimiö, Pallas