Munajärven kalastusretki sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin pidemmän aikaa kalastusta harrastaneille. Tämä on hyvin saalisvarma kohde, joten jos asiakkaan ainoana kriteerinä on saada saalista, voimme suositella tätä tuotetta teille.

Munajärvi sijaitsee Levin keskustasta kivenheiton päässä, Könkään kylällä. Järvi on pienikokoinen, matala ja helposti kalastettava. Kohde tarjoaa pääasiassa kookkaita ahvenia ja haukia, mutta ”kahen kilon siikaan” on myös mahdollisuus. Tuote on kestoltaan noin 4 tuntia joten se sopii hyvin mm. lapsiperheille ja ohikulkumatkalla oleville turisteille.

Kalastus tapahtuu joko moottoroidusta veneestä, soutuveneestä tai pienemmistä kanooteista. Voimme lämpimästi suositella vakaita inkkarikanootteja kaikille. Kanootista kalastaminen luo aivan omanlaista tunnelmaa lapin hiljaisella suojärvellä. Kalastus kestää 2-3 tuntia jonka jälkeen reissu lopetetaan eväshetkeen. Eväshetkellä paistetaan makkarat tai vaihtoehtoisesti asiakkaiden kalastamia kaloja sekä keitellään nokipannukahvit. Samalla tarjolla on mehua ja muuta pikkupurtavaa.

Retken kesto: n. 4h. Max henkilömäärä: 7. Min 2 henkilöä. Isommat ryhmät sopimuksen mukaan.

1.6-30.9

Hinta: Aikuiset 140e/hlö, Lapset 70e/hlö

 

Retken hinta sisältää:

-Oppaan palvelut

-Eväät ja nokipannukahvit/teen, virvoitusjuomat

-Kalastusvälineet ja vieheet

-Matkat

-Lainmukaiset vakuutukset

-Saalis käsiteltynä mukaan

 

Ei sisällä

-kalastonhoitomaksu

-majoitusta