Nyt on aika ottaa seuraava askel taimenkalastus urallasi. Lähde kanssamme tavoittelemaan kirkaskylkistä ennätystaimentasi Norjan rannikon hulppeisiin vuoristomaisemiin.

Alueella jossa kalastus tapahtuu, esiintyy paljon ja hyvän keskikoon omaavaa taimenta. Sivusaaliina nousee seitiä ja turskaa. Loheen ja merirautuun on myös pienet mahdollisuudet.

Kalastus tapahtuu helppokulkuiselta rannalta. Kahluuhousujen käyttö ei ole välttämätöntä, mutta voimme suositella niitä lämpimästi. Tuote on suunnattu meritaimenen heittokalastajille, joilta löytyy jo hieman kokemusta kyseisestä kalastusmuodosta sekä omat heittovälineet.

Reissun kesto on sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaan, suosittelemme kuitenkin varaamaan ainakin vuorokauden kalastusaikaa. Tämä mahdollistaa nousu-ja laskuvesikalastuksen, sekä päivä- että yökalastuksen. Mikäli reissu on pidempikestoinen, kuuluu hintaan telttamajoitus.

Harva asia vetää vertoja yöttömän yön meritaimenkalastukselle Norjan kauniilla ja kirkasvetisillä vuonoilla, jossa keskiyön aurinko valaisee lumiset vuortenhuiput.

Ei muuta kuin jarru laulamaan!

 

Retken kesto: sovittavissa

Max henkilömäärä: 4. Isommat ryhmät sopimuksen mukaan.

Hinta: 650e

 

Retken hinta sisältää:

-Oppaan palvelut

-Eväät ja kahvit/teen, virvoitusjuomat

-Vieheet

-Matkat

-Lainmukaiset vakuutukset

-Saalis käsiteltynä mukaan

 

 

Ei sisällä

-majoitusta

-heittokalastusvälineitä

-jäämerelle ei tarvitse erillisiä kalastuslupia