Elämysmatka keskellä Lapin ja Levin kinoksia

Lapin Luontoelämys tarjoaa sinulle unohtumattoman elämysmatkan Lapin koskemattomaan luontoon itse valitsemallasi tavalla. Suosittuja ovat esimerkiksi lumikenkäretket, yöelämysretket, pilkkiretket ja potkukelkkaretket sekä vierailut husky- ja porofarmeille. Voit valita mieluisen ohjelman valmiista retkistä tai kysyä juuri sinun seurueellesi räätälöityä ohjelmaa. Tutustu elämyksiin lapin luonnossa myös kuvagalleriassamme.

Lumikenkäretket

Lumikenkäretkiä metsän siimeksessä järjestetään niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareille. Retket vievät kauniiden, lumisten maisemien läpi metsän siimeksiin ja upeisiin maisemiin tunturien laelle. Matkan varrella pidetään evästaukoja ja koulutetut oppaat kertovat tarinoita Levistä ja Lapista. Retkien tarkemmista kuvauksista löydät vaatimustason ja muut tärkeät tiedot kustakin retkestä.

Hiihtoretket ja hiihtovaellukset

Hiihtäminen on tehokas urheilumuoto, ja saat samalla nauttia ainutlaatuisista Lapin maisemista, puhtaasta luonnosta ja hiljaisuudesta. Hiihtoretkemme voivat myös suuntautua johonkin vierailukohteeseen, vaikkapa tutustumaan huskypuistoon. Jos kuntosi on kohdillaan, voit lähteä vaikka 5 päivän hiihtovaellukselle Haltin maisemiin. Tutustu vaihtoehtoihin valikosta ja löydä omaan jaksamiseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivin hiihtoretki!

Potkukelkkaretket

Hauska tapa tutustua paikallisiin nähtävyyksiin on liikkua potkukelkalla eli potkutellen. Matka etenee rauhallista tahtia, saat nauttia maisemista ja ulkoilmasta, kuitenkin pysyen tasaisella tiellä. Potkukelkkaretket suuntautuvat mm. huskysafarille, porosafarille tai tutustumaan Levin nähtävyyksiin.

Revontuliretki, pilkkiretki ja muut aktiviteetit

Revontuliretkellä katsellaan taivaan mystistä iltaohjelmaa eli revontulten leikkiä taivaalla, luonnon rauhassa, kaukana keinovaloista, oppaiden kertoessa tarinoita Lapista. Pilkkiretki sopii hiljaisuudesta ja luonnosta nauttiville, kiireettömille kalamiehille ja -naisille. Ryhmille järjestämme myös riehakkaita kisailuja, kuten Amazing Levi ja Lumimyrsky. Kulttuurista kiinnostuneille on tarjolla mm. retki tutustumaan saamelaiseen kulttuuriin ja käsitöihin.

Ilmoittaudu retkelle tai kysy lisää!

Tahdomme tarjota sinulle ja seurueellesi unohtumattoman elämysmatkan lapin luontoon! Ohjelmiimme voit osallistua isommalla tai pienemmällä porukalla. Jos täysin sopivaa retkeä ei löydy valikoimastamme, voit aina kysyä ryhmällenne räätälöityä ohjelmaa. Ota yhteyttä ja ilmoittaudu tai kysy lisää!

We also serve you in English