Vaellus- ja melontaretkiä Lapin upeassa luonnossa

Miltä kuulostaisi vaellus kokeneiden oppaiden johdolla tai melontaretki raikkaissa Lapin joissa ja järvissä? Hengität raikasta tunturi-ilmaa ja ihailet kauniita maisemia, koet unohtumattomia luontoelämyksiä ja koulutetut oppaamme kertovat faktaa ja fiktiota Levin ja Lapin elämästä. Tutustu erilaisiin aktiviteetteihimme tai kysy juuri sinun tai ryhmäsi tarpeisiin räätälöityä retkeä! Kuvagalleriassa pääset virittäytymään tunnelmaan!

Melonta ja koskenlasku

Melonta on oiva tapa liikkua luonnossa ja tutustua Lappiin uudesta näkökulmasta. Retkiä on tarjolla niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin melojille ja retkien pituudet vaihtelevat muutamasta tunnista koko päivän retkiin. Melontaan on helppo yhdistää uintia, kalastusta sekä vierailuja ainutlaatuisissa luontokohteissa, osallistujien toiveiden mukaan. Seikkailuhenkiset nauttivat vauhdin hurmasta koskenlaskun merkeissä! Retkien kuvauksista löydät tiedot vaatimustasosta, retken pituudesta ja muun tärkeän informaation.

Täältä pääset lukemaan rohkean anopin seikkailusta autonrenkaalla kosken valkoisissa tyrksyissä!

Vaellukset ja patikkaretket

Patikkaretkiä ja vaelluksia järjestetään pituudeltaan ja vaatimustasoltaan erilaisia osanottajien kuntotason mukaan. Voit oman aikataulun ja vaelluskunnon mukaan valita joko muutaman tunnin päiväretken tai vaikka 5 vuorokauden vaelluksen Urho Kekkosen kansallispuistossa. Valitsit miten vain, voimme taata henkeäsalpaavat maisemat ja pysäyttävän hiljaisen, puhtaan luonnon.

Tauoilla ja iltaisin istutaan nuotiolla ja paistetaan makkaraa ja muita herkkuja yötöntä yötä tai upeaa ruskaa ihastellen. Meillä on omia retkiä myös omistettu pelkästään naisille! Retkien kuvauksista löydät tiedot kuntotasosta, retken pituudesta ja muun tärkeän informaation.

Muut retket, aktiviteetit ja tapahtumat

Melonnan, koskenlaskun, vaellus- ja patikkaretkien lisäksi tarjoamme myös paljon mielenkiintoisia päiväretkiä eri kohteisiin tutustumaan maisemiin ja paikalliseen kulttuuriin, joihin sisältyy auto- tai bussikuljetus. Tutustu vaikka Levin kyliin tai saamelaisten keskukseen Kautokeinoon hopeapajoineen.

Polttariporukoille on tarjolla esimerkiksi railakkaita erätaitokisoja ja pääseepä Lapin luontoon sukeltamaan maastopyöräillenkin.

Ilmoittaudu tai kysy lisää!

Haluamme tarjota sinulle ja seurueellesi unohtumattoman lapinelämyksen. Retket järjestetään Levin ympäristössä tai muualla Lapissa. Tutustu siis laajaan ohjelmatarjontaamme, löydä itsellesi kiinnostavin retki ja ilmoittaudu tai kysy lisää!

We also serve you in English